MÖVENPICK BalaLand Resort Lake Balaton - Luxury hotel - II. Balatonszárszói Télapófutás Csomag

II. Balatonszárszói Télapófutás Csomag

Santa Claus Running Package
From 08/12/2023 until 10/12/2023

Büszkén mutatjuk be a II. Balatonszárszói Mikulásfutás egyik fő szponzorát a Mövenpick Balaland Resort Lake Balatont.


Íme öt ok, amiért izgatottak lehettek:
1. Szálljatok meg 15% versenyzői kedvezménnyel a lenyűgöző, jól felszerelt szobákban és lakosztályokban, amelyek a Balaton kristálytiszta vizére néznek, és tökéletes kikapcsolódást nyújtanak a verseny előtt. Foglalás az alábbi linken lehetséges, vagy az alábbi email címeken:
• Közvetlen link amin tudnak foglalni:
https://all.accor.com/ssr/app/accor/rates/C089/index.en.shtml?dateIn=2023-12-08&nights=1&compositions=1&stayplus=false&snu=false&accessibleRooms=false&hideWDR=false&hideHotelDetails=false
• Gabor.toth-deme@movenpick.com
• Kata.palfy@movenpick.com
2. Élénkítsétek testetek és lelketek a Balaton Relax Spa-ban. Használjátok ki a legmodernebb fitneszgépeket, amelyek tökéletesek az utolsó pillanatban történő edzéshez és nyújtáshoz.
3. Ízletes ételeket kóstolhattok meg változatos éttermeinkben, amelyek számos lehetőséget kínálnak az energiaszükségletek feltöltésére.
4. Élvezzétek az exkluzív versenynapi szolgáltatásokat, mint például a Mövenpick Balaland Resort Frissítőpontja a szálloda előtt.
5. Mövenpick Balaland Resort biztosítja az egyéni félmaraton Győztesének és Kedves Családjának nyereményét, mely egy egésznapra szóló Családi Belépő a Balaland Family Parkba, illetve a csapat győzteseknek egy a csapat résztvevőinek szóló Büfé vacsora vouchert, hogy együtt ünnepelhessék győzelmüket.


A Mövenpick Balaland Resort elkötelezett amellett, hogy a futóverseny élménye kivételes legyen. Csatlakozzon hozzánk egy olyan hétvégére, amely ötvözi a verseny izgalmát egy világszínvonalú üdülőhely luxusával. Ne hagyja ki ezt a verhetetlen lehetőséget, hogy részese legyen egy olyan eseménynek, amelyhez fogható nincs még egy!

Book this offer
  • II. Balatonszárszói Télapófutás Csomag
X