MÖVENPICK BalaLand Resort Lake Balaton - Luxury hotel - Szoba kategóriák

Szoba kategóriák

A Mövenpick BalaLand Resort legfőbb célja, hogy vendégeinek minden szempontból maximális kényelmet biztosítson. A Family Parkkal egybekötött 5 csillagos hotel – élményekben gazdag, gyermekbarát lehetőségei és programjai mellett -, a szobák tekintetében is egy magas színvonalú kínálatot nyújt.

Több mint 100, személyre szabott szoba és lakosztály

A hotel területén összesen 109 különböző méretű és elrendezésű szoba, illetve lakosztály található, amelyek között mindenki kiválaszthatja a számára tökéleteset. A hatalmas választékból megtalálhatók kisággyal kialakított superior szobák, baba- és gyermekbarát bútorokkal berendezett szobák, de 56 m²-es, 3 különálló helyiségből álló deluxe lakosztályokat is lehet foglalni.

A funkciójukban, méretükben eltérő szobák és lakosztályok egy része a Balatonra, míg egy másik része a hotel parkjára néz – csupán ízlés kérdése, hogy ki az, akinek a víz végtelen kékje vagy a virágok és fák élettel teli látványa nyújt megnyugvást. Az igényesen kialakított közösségi terek szofisztikáltsága hozzáigazodik a szobák lenyűgöző hangulatához, és még tovább fokozza azt. A szobák funkcionalitásukban is teljes élményt nyújtanak az egész család számára: étkezési és pihenési lehetőséget egyaránt kínálnak, továbbá rendelkezünk akadálymentesített szobával is.

Balatonparti szállás, 5 csillagos hotel, kimagasló atmoszféra

A Mövenpick BalaLand Resort szobái és lakosztályai a legfinomabb elegancia jegyében lettek berendezve. A bútorok és a dekorelemek anyaga, színvilága és stílusa is a teljes harmónia megteremtését segítik elő, melyeknek összessége tökéletesen illeszkedik a balatonparti szállás kinti környezetéhez. A szobák legmeghatározóbb stílusjegyei a tisztaságot, a rendezettséget, és a minimalista, de mégis karakteres atmoszférateremtő sajátosságok erejét hangsúlyozzák – egy ilyen közegben bárki úgy érezheti magát, mint az otthona biztonságában.

A BalaLand Resort lenyűgöző szobák és lakosztályok széles választékával várja Önt és az egész családját! Ha többen érkeznek hozzánk, érdemes a szobaválasztás alkalmával a család minden tagjának kikérni a véleményét! Bár a hotelszobák kialakításakor egységes, összecsengő és harmonikus látványra törekedtünk, de elrendezésükben mégis eltérnek.

Amennyiben a szobafoglalással kapcsolatban további kérdései vannak, bátran keressen fel minket a honlapon megadott telefonszámon! Igény esetén a megfelelő szoba kiválasztásában is készséggel segítünk.

  • Szoba kategóriák
  • Szoba kategóriák
  • Szoba kategóriák
Foglalás
Foglalás
close
X