MÖVENPICK BalaLand Resort Lake Balaton - Luxury hotel - FAMILY PARK

FAMILY PARK

A Mövenpick BalaLand Resort családbarát szállás több, mint egy klasszikus balatoni hotel.  Egy komplex kalandpark is tartozik hozzá, ami egész évben exkluzív élményeket nyújt, mind a kicsik, mind a nagyok számára.

A szállodától csupán néhány méterre fekvő Family Park kiváló lehetőséget kínál a kisgyermekes családok minden tagjának a közös szabadidő minőségi és tartalmas eltöltésére. A kalandpark helyszíneinek tematikáját Jules Verne világhírű regényének, a Nyolcvan nap alatt a Föld körül című könyv főszereplőjének csodálatos utazásai ihlették.

Páratlan balatoni játszóház és kalandpark 10 000 négyzetméteren

A fantáziadúsan kialakított, 10 000 négyzetméteres színtéren számos szórakoztató, eseménydús programlehetőség kínálkozik, melyek a felnőtteket épp annyira inspirálhatják, mint a legkisebbeket: beltéri élménymedencék, kültéri medencék, pezsgőfürdők, hagyományos és vízi játszóterek várják a kalandozni vágyókat. Az élménymedencéket a kisebb és nagyobb csúszdák sokszínű kialakítása teszi még izgalmasabbá.

A BalaLand Family Parkban a szülők és gyermekek mindent közösen használhatnak: ha kedvük tartja együtt felmászhatnak a piramis tetejére vagy egy vadnyugati környezetben szivacsgolyókkal párbajozhatnak egymással. Emellett a londoni Hyde Parkban is bújkálhatnak, miközben egy lézerteremben is kipróbálhatják az interaktív játékok nyújtotta lehetőségeket. Továbbá E-bike kölcsönzési lehetőséget és kerékpár szervízeszközöket is biztosítunk szállóvendégeink részére.

Telefon: +36 84 526 827


Áraink

0-2 év között: Ingyenes

2-6 év között: 7.950 HUF

6-12 év között: 10.950 HUF

12 év felett mindenkinek: 13.950 HUF


A családbarát szállás kiemelt gondoskodást kínál a felnőttek számára

A gyerekbarát szálláson azonban a szülőknek akkor is van lehetőségük a pihenésre, hogyha az aktív kalandozások helyett, inkább valamelyik nyugtató medencében relaxálnának. A kicsikre napközben szakképzett animátorok felügyelnek, akik szórakoztató és készségfejlesztő programokkal is szórakoztatják őket.

A Family Parkban a gyerekek és a szülők mellett a nagyszülők is kiemelt figyelmet és törődést kapnak. Az idősebbeknek lehetőségük van a masszázsszolgáltatások igénybevételére, de a lélegzetelállító kilátásban és élményben részesítő finn szauna, illetve a maximális feltöltődést biztosító sószoba és gőzkabin kipróbálására is.

Family Park – pihenés, játék és kulináris élvezet egy helyen

Az aktív játékok és a pihentető lubickolás után mindenkinek jól esnek a finom falatok – szerencsére ehhez sem kell elhagyni a Family Park területét. Hangulatos és magas színvonalú étterme páratlan kulináris élményben részesíti a vendégeit.

A Mövenpick BalaLand Resort a pihentető üdülésen túl, az egyedi, felejthetetlen élmények biztosítása mellett is letette a voksát. Jöjjön el hozzánk, és fedezze fel az egyedülálló családbarát szállás legexkluzívabb balatoni játszóházát!

 

 

Fejlesztési Program

A BalaLand Family Park a Balaton első 12 hónapos nyitvatartású gyermek látogatóközpontja. A projekt Szántódon, közvetlenül a Balaton partján épül fel egy csaknem 4 hektáros területen. Mind a szárazföldi, mind a vizes élményeknek beltéri és kültéri elemei is megjelennek a park élménykínálatában. A projekt alapvető közvetlen célja, hogy olyan turisztikai attrakció jöjjön létre a térségben, a Balaton déli partján, a Siófok-Fonyód közti partszakaszon, mely:
– önállóan vonz turistákat a desztinációba kialakításának és jól definiált célcsoportjainak köszönhetően.
– a Balatonra érkező turisták tartózkodási idejének meghosszabbítása, elsősorban a déli part, de Szántódrév közelsége miatt akár a Tihany-Balatonfüred-Veszprém térség vonatkozásában is.
– legalább éves 80.000 látogató elérése
– olyan egyedülálló családi – főképp a kisgyerekes családokra specializált – attrakció létrehozása, mely országos jelentőségű, országos vonzerővel rendelkezik és megállja a helyét a régiós piacok versenyében is.
– a célcsoport legfontosabb szereplőinek, a gyerekeknek a többnapos szórakozásának a biztosítása.
– a szülők és a nagyobb testvérek szórakoztatásának a biztosítása.
– kiegyenlített éves üzemeltethetőség, egész évben igénybe vehető kínálat, több napra szóló élményérték nyújtása a vendégeknek
– a földrajzi elhelyezkedésből adódó különleges adottságok, mint turisztikai vonzerő hatékony kiaknázása.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

 

  • FAMILY PARK
Foglalás
Foglalás
close
X